088-4440300 info@parckmeidoorn.nl

Parck Meidoorn

Stil en vrij, omringd door bossen en historische landgoederen. Waar zijn dit soort plekken nog te vinden! Lees hier meer over het project met de charmante villa’s.

NEEM NU CONTACT OP

Ontdek het heerlijke vrije leven

In Parck Meidoorn zullen 9 villa’s gerealiseerd worden. De villa’s staan op riante percelen met veel groen om de woningen heen.

Parck Meidoorn is gelegen tussen Leersum en Doorn. Direct aan het gebied ligt De Kaapse Bossen en het Doornse Gat. Vlak bij Parck Meidoorn zijn de uitkijktoren De Kaap, Landgoed Maarsbergen en vele wandel- en fietspaden te vinden. 

Op de plattegrond, die in de documentatie is weergeven, is te zien dat elk perceel los van de andere percelen staat. Rondom de percelen komen bomen, struiken en bloemen om een nog vrijer gevoel te creëren. Hierdoor woon je al direct in het groen. De villa’s zijn speels gepositioneerd en liggen in een hof waardoor er alleen bestemmingsverkeer zal rijden.

 

Het vrije buitenleven, maar toch ook dichtbij alle belangrijke voorzieningen, dat is natuurrijk wonen in Parck Meidoorn. Net buiten de drukke ring van Utrecht ligt het prachtige Doorn. Hier ontvlucht u aan het drukke stadsleven en geniet u van de heerlijke bossen. Het gebied, waar de nieuwe vrijstaande villa’s worden gerealiseerd, heeft in de omgeving grondgebonden woningen en een bosrijk gebied. Het centrum van Doorn is met de fiets binnen 5 minuten te bereiken. Door de centrale ligging beschikt Doorn ook over belangrijke aanvullende voorzieningen, waaronder gezondheidszorg, sociaal cultureel werk, kerken, sport en recreatie.

Het vrije buitenleven

render 6

render 1

render 2

render 3

render 4

render 5

render 7

render 8

Goedhuis

Nul-op-de-meter, transparant, lage maandlasten, goed bouwen.

Wij hebben oog voor de toekomst en willen onze planeet zo min mogelijk belasten. Daarom zijn onze ontwerpen tijdloos, nul-op-de-meter, gasloos en modulair opgebouwd.

Welstand Ontwikkeling

Eerlijke afspraken. Scherpe prijzen. Vernieuwende technieken. Hoogstaande architectuur.