088-4440300 info@parckmeidoorn.nl

Uw villa

Royaal wonen in een duurzame hoogwaardige villa,

in en rond bosrijk gebied.

houd mij op de hoogte

Uitleg  over Uw Villa 

Ontspannen wonen in een bosrijk gebied? Deze droom kan werkelijkheid worden in de luxe wijk Parck Meidoorn.

 Duurzaam wonen is erg belangrijk! De 9 luxe villa’s, die gebouwd gaan worden, zijn nul-op-de-meter! Een NOM villa produceert even veel energie als dat het verbruikt.* Dit geldt voor zowel de installaties van de villa als voor het gebruik van de bewoners. Aan het einde van het jaar staat er dan ook een Nul op de energiemeter. Hierdoor is er ook duurzaamheidskorting op uw hypotheek mogelijk. Ook enthousiast? Schrijf dan nu in!

De villa’s zorgen voor optimaal wooncomfort door de extreem geïsoleerde daken en vloeren. Daarnaast werkt Goedhuis met een damp-open constructie, zodat het gebouw natuurlijk ademend is, wat bijdraagt aan een prettig binnenklimaat. 

*Uitgaande van gemiddelde gebruik conform de BENG berekening software

De woningen zijn ontworpen met een T-kap wat voor een speels en mooi effect zorgt. De gevels worden wit of taupe gekeimd opgeleverd. Deze T-kap zorgt voor meer woonruimte in de extra vleugel die wordt gecreëerd. Er is ook de mogelijkheid om in deze vleugel een extra slaapkamer en badkamer te kiezen, waardoor de woning levensloop bestendig wordt.

 

 

render 1

render 2

render 3

render 4

render 5

Bouwstijl

De villa’s zijn standaard voorzien van een dakkapel. Er zijn veel opties mogelijk om de woning nog verder uit te breiden en/of aan te passen, bijvoorbeeld met een uitbouw waardoor er extra woonruimte wordt gecreëerd. Of een extra openslaande deur naar uw tuin, zodat u extra kunt genieten van het buitenleven.

 

Bij Goedhuis werken we met een slim bouwsysteem. Zo maken we gebruik van unieke sandwichpanelen, die sterk en slank zijn. Het woonoppervlak is hierdoor tien procent groter dan bij traditionele woningen met hetzelfde volume. Zo blijft er meer ruimte voor uw tuin en huis over. Het unieke van de sandwichpanelen is dat ze zowel een dragende als isolerende functie hebben. Dit vormt het skelet van uw villa. 

 

# het nieuwe bouwen

woonkamer 2

keuken 5m

woonkamer 1

keuken 3m

slaapkamer