088-4440300 info@parckmeidoorn.nl

Uw villa 1.0

Royaal wonen in een duurzame hoogwaardige villa,

in en rond bosrijk gebied.

houd mij op de hoogte

Uitleg  over Uw Villa 

Ontspannen wonen aan een bosrijk gebied? Deze droom kan werkelijkheid worden in de luxe wijk Parck Meidoorn.

Doorn is een prachtige groene plek met veel bebossing. Duurzaam wonen is dan ook heel belangrijk! De 9 luxe villa’s, die gebouwd gaan worden, zijn nul-op-de-meter villa’s! Dus zeer energiezuinig en daarnaast zijn de villa’s ook nog eens circulair. De villa’s moeten nog gebouwd worden, maar al is de interesse gewekt dan kunt u zich inschrijven.

Een NOM villa produceert even veel energie als dat het verbruikt. Dit geldt voor zowel de villa als voor het gebruik door de bewoners. Aan het eind van het jaar staat er dan ook een Nul op de energiemeter

Parck Meidoorn is gelegen in Doorn. In de wijk zelf en om het gebied heen is het bosrijk en grenst het aan de Kaapse bossen. 

In de villa’s zijn duurzame materialen verwerkt, zoals hardhouten kozijnen met driedubbel glas. De villa’s worden op vernieuwde wijze gebouwd en hebben een aangenaam binnenklimaat.

De villa’s staan op ruime percelen, waardoor er veel ruimte is om te genieten van het buitenleven. Daarnaast zijn de percelen voorzien van twee parkeerplekken, waardoor parkeren op eigen terrein mogelijk wordt gemaakt.

 

Bouwstijl

Bij Goedhuis werken we met een slim bouwsysteem. Zo maken we gebruik van unieke sandwichpanelen, die sterk en slank zijn. Het woonoppervlak is hierdoor tien procent groter dan bij traditionele woningen met hetzelfde volume. Zo blijft er meer ruimte voor uw tuin en huis over. Het unieke van de sandwichpanelen is dat ze zowel een dragende als isolerende functie hebben. Dit vormt het skelet van uw villa.

De villa’s zorgen voor optimaal wooncomfort door de extreem geïsoleerde daken en vloeren. De daken zijn uitgevoerd met riet wat mooi aansluit bij de natuurlijke omgeving. Daarnaast werkt Goedhuis met een damp-open constructie, zodat het gebouw natuurlijk ademend. Uw villa verliest nauwelijks warmte. U bespaart flink en draagt bij aan een beter klimaat.

 

# het nieuwe bouwen