088-4440300 info@parckmeidoorn.nl

Parck Meidoorn 1.0

Stil en vrij, omringd door bossen en historische landgoederen. Waar zijn dit soort plekken nog te vinden! Lees hier meer over het project met de charmante villa’s.

houd mij op de hoogte

Ontdek het heerlijke vrije leven

In Parck Meidoorn zullen 9 villa’s gerealiseerd worden. De villa’s staan op riante percelen. Met veel groen om de woningen heen.

Parck Meidoorn is gelegen tussen leersum en Doorn in. Direct aan het gebied ligt De Kaapse Bossen en het Doornse Gat. Vlak bij Parck Meidoorn is de uitkijktoren De Kaap, Landgoed Maarsbergen en zijn vele wandel- en fietspaden te vinden. 

In Parck Meidoorn zijn er villa’s bedacht die anders zijn dan andere. De duurzame materialen maken uw villa bijzonder. en zowel om het gebied als in de wijk zal het bosrijk zijn. Daarnaast zijn het nul-op-de-meter villa’s. Dit alles maakt Parck Meidoorn tot een unieke woonplek.

Er zullen 9 hoogwaardige villa’s gebouwd worden. Op de plattegrond, die hieronder is weergeven, is te zien dat elk perceel los van de andere percelen staat. Rondom de percelen komen bomen, struiken en bloemen om een nog vrijer gevoel te realiseren. Hierdoor woon je direct al in het bos. De villa’s zijn speels gepositioneerd en liggen in een hof waardoor er alleen bestemmingsverkeer zal rijden.

 

Het vrije buitenleven, maar toch ook dichtbij alle belangrijke voorzieningen. Dat is natuurrijk wonen in Parck Meidoorn. Net buiten de drukke ring van Utrecht ligt het prachtige Doorn. Hier ontvlucht u het drukke stadsleven en geniet u van de heerlijke bossen. Het gebied, waar de nieuwe vrijstaande villa’s worden gerealiseerd, heeft in de omgeving grondgebonden woningen en een bosrijk gebied. Het centrum van Doorn is met de fiets binnen 5 minuten te bereiken. Door de centrale ligging beschikt Doorn tevens over belangrijke aanvullende voorzieningen waaronder gezondheidszorg, sociaal cultureel werk, kerken, sport en recreatie.

Het vrije buitenleven  

Goedhuis

Nul-op-de-meter, transparant, lagere maandlasten, goed bouwen.

Wij hebben oog voor de toekomst en willen onze planeet zo min mogelijk belasten. Daarom zijn onze ontwerpen tijdloos, 0-op-de-meter, gasloos en modulair opgebouwd.

Welstand Ontwikkeling

Eerlijke afspraken. Scherpe prijzen. Vernieuwende technieken. Hoogstaande architectuur.